Clearmax

Så här års är det många som känner sig täppta i näsan. Sätten att undvika symtomen – eller till och med sjukdagar – är många, men det kan vara svårt att hitta en smidig och uppfriskande lösning. Ett alternativ är ClearMax, en uppfriskande inhalator som länge gjort det enklare att andas friare när det behövs som mest. Den finns att köpa på över 1000 apotek i hela landet.

En igentäppt näsa och att inte kunna andas fritt genom näsan kan kännas obehagligt, men genom smidiga lösningar kan den täppta näsan snart vara ett minne blott. ClearMax är gjord på 100 procent naturliga oljor som levereras i en smidig inhalator som direkt kan ge dig en fri och uppfriskande känsla för näsan och andningsvägarna.

Läs mer om ClearMax här

Lätt att ta med i fickan

ClearMax är inte större än ett vanligt lypsyl. Därför är den lätt att ha med i fickan och kan snabbt plockas fram när den behövs. Inhalatorn används även flitigt använd hos de som inte känner sig förkylda. Eftersom den är uppfriskande får många en fräsch känsla.

Här kan du köpa ClearMax Classic

Optimal för alla årstider

ClearMax säljer inte bara bra under vintersäsongen utan också under de varmare delarna av året. Under våren och sommaren kan näsan tjocka igen på grund av olika orsaker som gör att man inte kan andas fritt.

Finns i två smaker

ClearMax finns på nästan alla fysiska apotek över hela Sverige och online, i två smaker: Classic och Jordgubb. ClearMax Strawberry har exakt samma ämnen som Classic-varianten, förutom ett tillägg av aromer för att uppnå den uppfriskande doften av jordgubb.

Finns på apotek över hela landet

Att hitta ClearMax när den behövs som mest är inte svårt: Den finns på nästan alla fysiska apotek över hela Sverige och självklart även online. Ordinarie pris ligger på 29 kr.

FAKTA

ClearMax är en smidig inhalator som ger en uppfriskande känsla för näsan och andningsvägarna.
ClearMax är perfekt vid förkylning eller när du vill känna dig extra fräsch.